Tricky Tongue Twisters

• Question: “Where’s the peck of pickled peppers Peter Piper picked?” Answer: Perspicacious Polly Perkins purchased Peter’s product

• Question: “Where’s the peck of pickled peppers Peter Piper picked?”

Answer: Perspicacious Polly Perkins purchased Peter’s product

And peddled pickles to produce a pretty profit!
-----------------------------------------------------------------------
• Esau Wood sawed wood.
Esau Wood would saw wood with a wood-saw.
Esau’s wood-saw would saw wood!
One day, Wood’s wood-saw would saw no wood,
so Wood sought a wood-saw that would.

Then, Wood saw a wood-saw saw wood as no
wood-saw Wood ever saw wood sawed wood.
So Wood sought the wood-saw that sawed wood
as no wood-saw Wood ever saw ever sawed.

Now Wood saws wood with the wood-saw Wood
saw saw wood as no wood-saw
Wood ever saw would saw wood.
-----------------------------------------------------------------------------
•  never smelled a smelt that smelled like that smelt smelled.

Funny Riddles

1. In which month do monkeys play baseball?
Answer: Ape-ril.

2. How do rabbits travel?
Answer: By hareplane!

3. Have you heard about the restaurant on the moon?
Answer: Great food, but no atmosphere.

4. Why didn’t the hotdog star in the movies?
Answer: The rolls weren’t good enough.

5. What is black and white and pink all over?
Answer: An embarrassed zebra!

6. What is the cannibals’ favorite game?
Answer: Swallow the leader.

Ends

Subscribe to The New Times E-Paper


You want to chat directly with us? Send us a message on WhatsApp at +250 788 310 999    

 

Follow The New Times on Google News